Ontdek Kwintsheul

foto: Druivenkwekerij Sonnehoeck

Ontdek Kwintsheul

Kwintsheul is een klein dorp in het Westland met zo’n 4.300 inwoners. De inwoners noemen het dorp ‘Heul’ en zichzelf ‘Heulenaars’. Het oudste deel van het dorp ligt langs het riviertje de Lange Watering. De St. Andreaskerk, middenin het dorp is niet te missen.

Overnachten in Kwintsheul

Overnachten in Kwintsheul

In Kwintsheul is een prachtige plek om te overnachten: in een dijkhuisje dat aan het einde van de wereld ligt. In de stilte buiten het dorp van Kwintsheul en met uitzicht over rivier De Zweth en de polders van Midden-Delfland, is dit een heerlijke plek voor een paar daagjes weg.

De Zweth in Kwintsheul

De Zweth

In Kwintsheul, aan de rand van het Westland en met een schitterend uitzicht over de polders van Midden-Delfland, vind je recreatiebedrijf “De Zweth”. Al jarenlang zijn zij het adres voor diverse sportieve en gezellige activiteiten zoals kanovaren, midgetgolfen en steppen. Electrosloepen, e-bikes, tandems en toerfietsen zijn te huur. Tevens is De Zweth perfect voor een groepsarrangement of kinderfeestje. Ook kun je hier je fiets-, wandel- of vaartochtje even onderbreken voor een kopje koffie, taart of ijsje op ons terras.

Te doen in Kwintsheul

Te doen in Kwintsheul

Voor leuke activiteiten met je gezin, familie of vrienden kan je uitstekend terecht in Kwintsheul. Boek een tocht langs kassen en kom thuis met een ‘Bakkie Westland’. Of ga met een elektrische sloep op pad. Ook leuk om te doen: boek een tour bij een historische druivenkas en leer over de geschiedenis van de Westlandse druif.

Bekijk de andere dorpskernen in het Westland

Het Westland bestaat uit verschillend dorpskernen met elke hun eigen sfeer en aanbod. Bekijk wat de andere dorpskernen te bieden hebben.