Ontdek Kwintsheul

foto: Druivenkwekerij Sonnehoeck

Ontdek Kwintsheul

Kwintsheul is een klein dorp in het Westland met zo’n 4.300 inwoners. De inwoners noemen het dorp ‘Heul’ en zichzelf ‘Heulenaars’. Het oudste deel van het dorp ligt langs het riviertje de Lange Watering. De St. Andreaskerk, middenin het dorp is niet te missen.

Overnachten in Kwintsheul

Overnachten in Kwintsheul

In Kwintsheul is een prachtige plek om te overnachten: in een dijkhuisje dat aan het einde van de wereld ligt. In de stilte buiten het dorp van Kwintsheul en met uitzicht over rivier De Zweth en de polders van Midden-Delfland, is dit een heerlijke plek voor een paar daagjes weg.

Restaurants in Kwintsheul

Restaurants in Kwinstheul

De mogelijkheden om te eten zijn beperkt in Kwintsheul. Bij De Zweth serveren ze meer kleine snacks. Bij Koffie bij de Buren kan je alleen terecht wanneer je er gereserveerd hebt voor een high koffie of hight tea met zelfgemaakt lekkers.

Te doen in Kwintsheul

Te doen in Kwintsheul

Voor leuke activiteiten met je gezin, familie of vrienden kan je uitstekend terecht in Kwintsheul. Boek een tocht langs kassen en kom thuis met een ‘Bakkie Westland’. Of ga met een elektrische sloep op pad. Ook leuk om te doen: boek een tour bij een historische druivenkas en leer over de geschiedenis van de Westlandse druif.

Bekijk de andere dorpskernen in het Westland

Het Westland bestaat uit verschillend dorpskernen met elke hun eigen sfeer en aanbod. Bekijk wat de andere dorpskernen te bieden hebben.