Ontdek 's-Gravenzande

foto 's-Gravenzande, schat tussen kas en kust

Ontdek 's-Gravenzande

Wist je dat kustplaats ‘s-Gravenzande een hele leuke plaats is voor een paar dagjes weg of een korte vakantie in eigen land? Je vindt er leuke overnachtingsmogelijkheden, gezellige restaurants, leuke strandtenten en een verrassend winkelgebied.

Overnachten in 's-Gravenzande

Overnachten in 's-Gravenzande

In ‘s-Gravenzande, gelegen net boven Hoek van Holland, kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden om te overnachten aan de Nederlandse kust: je kunt kamperen aan het strand, kiezen voor een mooi vakantiepark aan de kust of een knus klein hotel. Heerlijke slaapmogelijkheden voor een vakantie met je gezin of een leuk uitje met je vrienden. De overnachtingsmogelijkheden liggen vrijwel allemaal op loopafstand van het strand.

Restaurants in 's-Gravenzande

Restaurants in 's-Gravenzande

Kustplaats ‘s-Gravenzande heeft een levendig centrum met tal van gezellige restaurants. Ook op het strand van ‘s-Gravenzande zijn er verschillende leuke strandtenten waar je met je gezin, vrienden of familie uit eten kunt gaan. Er is volop keuze: houd je van vegan, ben je liefhebber van pizza of houd je meer van een bistro? Dan kom je in ‘s-Gravenzande aan je trekken op het gezellige Marktplein in het centrum of op het nabijgelegen strand met uitzicht op zee.

Strand in 's-Gravenzande

Strand in 's-Gravenzande

‘s-Gravenzande is een zeer populaire kustplaats in het Westland. Het prachtige strand, heeft 3 verschillende strandopgangen. Elke strandopgang leidt naar een ander strand met een andere sfeer: van een hip Vlugtenburg, tot een sportief Beukel en een rustig Arendsduin. En uiteraard vind je daar strandtenten die daarbij passen. Het strand in Vlugtenburg is een fijn alternatief voor de drukke stranden van Hoek van Holland en Scheveningen en trekt een hip publiek uit Rotterdam, Delft en Den Haag.

Winkels in 's-Gravenzande

Winkels in 's-Gravenzande

‘s-Gravenzande heeft het knusse van een dorp, maar heeft heuse stadsrechten. En daar zijn ze dan ook trots op. In het levendige centrum van ‘s-Gravenzande vind je een gevarieerd aanbod aan winkels. Naast enkele ketens, vind je er ook leuke lokale winkels waar het vakmanschap en de service hoog in het vaandel staan. Als je in ‘s-Gravenzande gaat winkelen ben je wel een paar uurtjes zoet.

Te doen in 's-Gravenzande

Te doen in 's-Gravenzande

Voor leuke activiteiten met je gezin, familie of vrienden kan je uitstekend terecht in ‘s-Gravenzande. Van spannende en gezellige groepsactiviteiten op het strand of in zee tot paardrijden door de duinen.

Bekijk de andere dorpskernen in het Westland

Het Westland bestaat uit verschillend dorpskernen met elke hun eigen sfeer en aanbod. Bekijk wat de andere dorpskernen te bieden hebben.