Ontdek Naaldwijk

foto: Angela Enthoven

Ontdek Naaldwijk

Naaldwijk is een populair dorp in het Westland. Het biedt een gezellig en levendig centrum met leuke winkels en restaurants en met WestlandTheater De Naald (het beste kleine theater van Nederland), is er ook volop cultuur. Je vindt in Naaldwijk ook het prachtige Heilige Geesthofje naast het gezellige Wilhelminaplein met zijn terrassen.

Overnachten in Naaldwijk

Overnachten in Naaldwijk

Naaldwijk ligt in het hart van het Westland. In de volksmond wordt het dorp Naluk of Nalek genoemd. Het is een levendige plaats met veel faciliteiten: leuke horeca, WestlandTheater de Naald (meerdere jaren verkozen tot het beste kleine theater van Nederland) en een zwembad. Om te overnachten in Naaldwijk zijn er twee mogelijkheden.

Restaurants in Naaldwijk

Restaurants in Naaldwijk

Aan of in de buurt van het Wilhelminaplein vind je in Naaldwijk de nodige horeca: een basserie, een grand café, een ijssalon met heerlijk ambachtelijk ijs en een echte bruine kroeg. Een mooi aanbod om even bij te komen onder het genot van een hapje of drankje.

Winkels in Naaldwijk

Winkels in Naaldwijk

In het hart van Westland vind je Naaldwijk Winkelrijk! De plek waar je urenlang zorgeloos kunt shoppen bij meer dan 150 winkels en geniet van een lekkere lunch of diner in de sfeervolle horeca.

Te doen in Naaldwijk

Te doen in Naaldwijk

Voor leuke activiteiten met je gezin, familie of vrienden kan je uitstekend terecht in Naaldwijk. Van groepsuitjes op wielen, tot leuke outdoor activiteiten of gezellig zwemmen met de kinderen.

Bekijk de andere dorpskernen in het Westland

Het Westland bestaat uit verschillend dorpskernen met elke hun  eigen sfeer en aanbod. Bekijk wat de andere dorpskernen te bieden hebben.