Ontdek Monster

foto: Bezoek Westland

Ontdek Monster

Monster is een kustdorp gelegen aan de Noordzeekust. Het dorp heeft zo’n 5 kilometer kustlijn. Het is een populair strand met enkele strandtenten en je loopt er ook eenvoudig naar de Zandmotor.

Strand in Monster

Strand in Monster

Monster is een zeer populaire kustplaats in het Westland. Je parkeert er pal achter de duinen en loopt zo het strand op. Naast de gezellige strandtenten is er ook een breed en ruim strand waar alle ruimte is om van een echte ouderwetse stranddag te genieten. Je loopt vanaf het strand in Monster ook eenvoudig naar de Zandmotor, een bijzonder project van Rijkswaterstaat en waar je soms ook zeehonden ziet. Het prachtig strand, heeft 3 verschillende strandopgangen. Het strand van Monster is een fijn alternatief voor de drukke stranden van Hoek van Holland en Scheveningen.

Restaurants in Monster

Restaurants in Monster

Kustplaats Monster heeft een levendig centrum met tal van gezellige restaurants. Ook op het strand van Monster zijn enkele leuke strandtenten waar je met je gezin, vrienden of familie uit eten kunt gaan.

Te doen in Monster

Te doen in Monster

Voor leuke activiteiten met je gezin, familie of vrienden kan je uitstekend terecht in Monster. Van zelf fruit plukken in een echte kas tot zwemmen in zee of in het mooie nieuwe zwembad De Boetzelaer.

Bekijk de andere dorpskernen in het Westland

Het Westland bestaat uit verschillend dorpskernen met elke hun  eigen sfeer en aanbod. Bekijk wat de andere dorpskernen te bieden hebben.