teamuitje groep mensen op het strand tijdens teambuilding Bezoek Westland van Brink Outdoor

Brink Outdoor

Brink Outdoor is gericht op het aanbieden van buitensportactiviteiten voor jouw bedrijfs-, team-, vrijgezellen-, klassen- en familieuitje. We verzorgen heel veel spellen van kruisboogschieten, vlotbouwen, bijlwerpen tot aan Expeditie Robinson activiteiten.

Leuke outdoor activiteiten voor iedereen!

Het aanbieden van de activiteiten doen wij zowel recreatief als doelgericht. Bij ons ben je welkom met ieder doel. De doelen kunnen variëren van plezier, leiderschapskwaliteiten, groepscohesie, succes ervaring, educatie en ga zo maar verder. Kortgezegd, ieder doel is welkom en wij gaan er actief mee aan de slag!

Wat is jouw doel?

Actieve uitjes hoeven niet alleen leuk te zijn, maar leveren ook een grote meerwaarde. Wij willen een meerwaarde leveren door vooraf met de klant een doel te bespreken waaraan we samen gaan werken. Een doel kan plezier maken zijn maar ook het werken aan leiderschapskwaliteiten binnen de groep.

Op elke locatie

Wij voeren al onze activiteiten op locatie uit. Dit betekent dat wij onze materialen en enthousiaste instructeurs meebrengen naar iedere gewenste locatie. Van het strand van ‘s-Gravenzande tot de feestweek van De Lier of misschien zelfs in jouw achtertuin.

Openingstijden

Brink Outdoor is het hele jaar open voor reserveringen.
Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Brink Outdoor. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  bijzonder team medewerkers van Lunchroom Bijzonder in het Westland

  Lunchroom Bijzonder

  Een bezoek aan Bijzonder in De Lier is altijd een klein feestje!

  Lunchroom Bijzonder

  Wat maakt Bijzonder zo bijzonder? Deze lunchroom is anders dan andere. Ze werken samen met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen ze deelnemen aan de maatschappij.

  Bij Bijzonder vinden ze het belangrijk dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien binnen een veilige en plezierige werkomgeving. Ze kunnen zich ontwikkelen in een winkel setting, in de dagbesteding, in de keuken en/of de bediening in de lunchroom en op het terras.

  Van maandag tot en met vrijdag bereiden en serveren ze vol enthousiasme heerlijke huisgemaakte lunchgerechten. Daarnaast werken ze met verse lokale producten om hun specialiteiten nog lekkerder te maken.

  Je kunt terecht voor koffie/thee, gebak, ontbijt, uitgebreide lunch, zakelijke lunch of vergadering. Of maak gebruik van de broodjesservice, waarbij je verse lunchgerechten op je werkplek of thuis kunt laten bezorgen in regio Westland en Schipluiden.

  Cadeauwinkeltje

  Lunchroom Bijzonder is uitgebreid met een bijzonder cadeauwinkeltje. Hier verkopen ze zelfgemaakte hippe cadeautjes voor vriendelijke prijsjes. Alle cadeautjes worden in de eigen dagbestedingsruimte ‘Bijzonder atelier’ gemaakt.

  Het Bijzonder winkeltje is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  Lunchroom Bijzonder is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

  Openingstijden

  Bijzonder is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  Op zaterdag en zondag uitsluitend geopend voor groepsreserveringen vanaf 20 personen.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Lunchroom Bijzonder. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


   Syl's Puur Genieten

   Syl’s Puur Genieten

   Syl’s Puur Genieten produceert ambachtelijke, huisgemaakte en smaakvolle streekproducten.

   Te denken valt aan (h)eerlijke fruitjams, chutneys, 100% pure sappen, curds, pasta- en dessertsauzen, soepen, Westlandse eierroom, Westlandse chocolade eierroom en Westlandse boerenjongens. Per seizoen varieert het assortiment.

   Syl’s Puur Genieten producten zijn op ambachtelijke wijze huisgemaakt en bevatten geen kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- of smaakstoffen. De producten bevatten liefst zo min mogelijk toegevoegde suiker. Ook wordt er gewerkt met onbespoten en milieubewust geteeld fruit en groente van eigen bodem en ingrediënten uit de streek.

   Lekker uit de streek

   Openingstijden

   Vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.
   Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

   Verstuur een e-mail

   Verstuur een mail naar Syl’s Puur Genieten. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


    salade met focaccia op een zwart bord bij NON Bar in het Westland

    NON

    In de NON Bar kun je terecht voor een heerlijke kop koffie, huisgemaakte taart, ontbijt, lunch of borrel. Alles wordt vers bereid en er wordt met zoveel mogelijk producten uit het Westland gewerkt.

    NON

    Iets te vieren? Van bruiloften, tot vergaderingen, bedrijfsfeesten, verjaardagen en jubilea. Wij zijn erbij! Zo maken we event concepten van A-Z en verhuren we de NON bar voor feestjes buiten openingstijden.

    Foodtruck

    Ook hebben wij een eigen foodtruck; SHACK, die ingezet wordt op feestjes en partijen. Vanuit hier serveren we de lekkerste koffies, borrels, diners en lunches.

    Webshop

    En als je hapjes zoekt voor catering, kun je deze eenvoudig via onze webshop bestellen.

    De gast voorop

    Bij alles wat we doen staat de gast voorop: wij willen jou altijd verwonderen. We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit en altijd iets extra’s te bieden, of te werken met streekproducten.

    Tot snel!

    NON is toegankelijk voor rolstoelen en heeft geen invalidentoilet.

    Openingstijden

    Maandag t/m zaterdag: 08.30 – 17.30 uur
    Zondag: 09.30 – 17.30 uur

    Verstuur een e-mail

    Verstuur een mail naar NON. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

     Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


     leeg interieur van eetcafé de Witte in de Lier met mozaiekvloer en bar en tafels

     Eetcafé de Witte de Lier

     Bij Eetcafé de Witte in de Lier kun je traditioneel lunchen, een hapje eten, genieten van de mooiste speciaalbieren of gezellig borrelen!

     Eetcafé de Witte de Lier

     Sinds juni 2016 heeft Eetcafé de Witte haar tweede vestiging geopend in de Lier. Gelegen aan diverse wandel en fiets routes is de Witte de ideale stop voor een kop koffie met gebak of heerlijke lunch. Met traditionele gerechten op de menukaart is er keuze genoeg voor jong en oud. De sfeer binnen het eetcafé is ongedwongen, informeel en laagdrempelig. Je stapt er makkelijk even binnen voor een betaalbare maaltijd. Op het ruime overdekte en verwarmde terras kunt u genieten van een hapje en een drankje. Tevens hoef je tot 8 personen niet te reserveren en kun je gewoon binnen lopen.

     Eetcafé de Witte, tijd voor gezelligheid!

     Speciaalbieren

     Voor de echte bier liefhebber hebben we met meer dan 25 speciaalbieren keuze in overvloed! Een echte aanrader is dan ook de High Beer waar een selectie van het assortiment voorbij zal komen.

     Bekijk een sfeervideo!

     Openingstijden

     Dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur. Vrijdag en zaterdag is het eetcafé tot 00.00 uur open. Maandag is het café gesloten.

     Verstuur een e-mail

     Verstuur een mail naar Eetcafé de Witte de Lier. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

      Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


      meterslange houten werkbank in Museum De Timmerwerf in het Westland

      Museum De Timmerwerf

      Neem een kijkje in de eeuwenoude timmerzaak van Jacob Pouwelszoon bij Museum de Timmerwerf en roep herkenning en gevoelens van nostalgie op.

      Geschiedenis

      De Timmerwerf is gehuisvest in een prachtig historisch pand, waarin sinds 1642 onafgebroken een timmerzaak is geweest. Delen ervan gaan zelfs terug tot het eerste kwart van de vijftiende eeuw, toen hier het ’Leien Huis’ stond. Na de restauratie in 1999 was de bestemming van het gerestaureerde pand duidelijk: een timmermuseum!

      Museum de Timmerwerf

      Een historische beleving

      De werkplaats is zoveel mogelijk intact gelaten, waardoor het voor de bezoeker lijkt of de timmerman even weg is. Op de voorzolder liggen veel eeuwenoude en authentieke gereedschappen en is sinds kort helemaal vernieuwd. Er is een geluid en lichtshow. Die je neemt je mee terug in de tijd en met beeld en geluid ervaar je hoe de timmerlieden hun vak uitoefenden. Er is veel achtergrondinformatie te vinden, zoals oude foto’s, filmpjes en kaarten. En kinderen kunnen met schaalmodellen aan de gang en ervaren hoe deze apparaten vroeger werkten.
      Opmerkelijk zijn een heel oude draaibank en mallen voor schoepen in molens, waaruit blijkt dat vanuit de Timmerwerf ook molens werden onderhouden, minstens acht stuks. Bovendien kun je een kijkje nemen in de achterliggende woning met de huiskamer met bedsteden, de kelder, de nostalgische keuken en de bijkeuken. Dit is in de stijl van 1900 ingericht toen het laatste gezin er woonde.

      Wisselexposities

      Op de grote zolder worden wisselexposities gehouden, waardoor het museum voor de bezoekers steeds iets nieuws te bieden heeft. De thema’s zijn zeer uiteenlopend en kunnen gerelateerd zijn aan het timmervak of de geschiedenis van De Lier, maar zij bestrijken ook heel andere verrassende gebieden. Bekijk de expositie in onze agenda.

      Rondleidingen zijn mogelijk.

      Museum De Timmerwerf is toegankelijk voor rolstoelen, heeft een traplift naar de expositieruimtes boven en heeft een invalidentoilet.

      Openingstijden

      Elke zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
      (groepen op aanvraag)

      Verstuur een e-mail

      Verstuur een mail naar Museum De Timmerwerf. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

       Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


       etagere met vrolijk versierde hapjes tijdens en High Tea bij Theetuin De Bongaard in het Westland

       Theetuin de Bongaard

       Theetuin de Bongaard in de Lier is één van de meest sfeervolle theeschenkerijen van het Westland. De nostalgische inrichting typeert deze Theetuin en maakt het knus en gezellig.

       Theetuin de Bongaard

       De oude houtloods bij het museum De Timmerwerf in de Lier is verbouwd tot koffie- en theeschenkerij. Omdat hier vroeger een boomgaard was gelegen en omdat de familie Bongaards jarenlang eigenaar is geweest van de Timmerwerf, is de naam “De Bongaard” gekozen. De Bongaard heeft een terras aan het riviertje de Lee en is binnen en buiten nostalgisch ingericht. Men kan er terecht voor ontbijt, lunch, een uitgebreide high tea, high wine of een geheel verzorgd feest.

       Lunch en High tea/wine

       Populair bij de Bongaard zijn wel de high teas en wines met diverse zoete en hartige hapjes warm en koud (ook glutenvrij of suikervrij). Vanaf 14.00 uur kun je hier terecht, maar vergeet niet te reserveren, want het is niet zo groot, maar wel heel populair. Liever een overheerlijke lunch? Bekijk dan de uitgebreide menukaart.

       Openingstijden

       De theetuin is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

       Verstuur een e-mail

       Verstuur een mail naar Theetuin de Bongaard. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

        Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


        twee jonge mannen in een scootmobiel op een indoor raceparcours tussen strobalen in een kas bij De Tuinderij in het Westland

        De Tuinderij

        De Tuinderij is een recreatieve feestlocatie die hilarische activiteiten aanbiedt. Het ligt gelegen in een oase van rust, midden in de polder en langs het water. Daarnaast is deze unieke locatie geheel in jaren ’60 stijl is ingericht. Kortom, dé plek voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, familie-uitje of als je iets te vieren hebt.

        De Tuinderij: unieke activiteiten

        Ben je op zoek naar iets unieks? Bij de Tuinderij is niks te gek. Er zijn vele hilarische activiteiten te combineren, zoals: Plankgas door de Kas, Waar is de Mol?, Levend Tafelvoetbal, Je Kan De Pot Op, Touwdouwen (ipv touwtrekken), Zweefbalspel, Lopen over Water en Sumo-Worstelen. Ook zijn er SolexTours te boeken, rondvaarten te maken met een ‘Westlander’ (schuit) en VW Kevers te huur voor een prachtige rondrit door het Westland.

        De huiskamers

        De Tuinderij heeft vijf huiskamers met aansluitende terrassen, geheel in een herkenbare jaren ‘60 stijl. In combinatie met één of meerdere activiteiten, kunnen de huiskamers worden gebruikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of verjaardag.

        Evenementen

        Zonder boeking kun je terecht op één van de Westlandse middagen met live muziek. Dit wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. De evenementen van De Tuinderij vind je in de agenda.

        Openingstijden

        De Tuinderij is dinsdag t/m zondag geopend voor reserveringen. De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten.

        Telefonische bereikbaar:
        Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur – 12:00 uur & 13:00 uur – 17:00 uur

        Verstuur een e-mail

        Verstuur een mail naar De Tuinderij. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

         Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen