teamuitje groep mensen op het strand tijdens teambuilding Bezoek Westland van Brink Outdoor

Brink Outdoor

Brink Outdoor is gericht op het aanbieden van buitensportactiviteiten voor jouw bedrijfs-, team-, vrijgezellen-, klassen- en familieuitje. We verzorgen heel veel spellen van kruisboogschieten, vlotbouwen, bijlwerpen tot aan Expeditie Robinson activiteiten.

Leuke outdoor activiteiten voor iedereen!

Het aanbieden van de activiteiten doen wij zowel recreatief als doelgericht. Bij ons ben je welkom met ieder doel. De doelen kunnen variëren van plezier, leiderschapskwaliteiten, groepscohesie, succes ervaring, educatie en ga zo maar verder. Kortgezegd, ieder doel is welkom en wij gaan er actief mee aan de slag!

Wat is jouw doel?

Actieve uitjes hoeven niet alleen leuk te zijn, maar leveren ook een grote meerwaarde. Wij willen een meerwaarde leveren door vooraf met de klant een doel te bespreken waaraan we samen gaan werken. Een doel kan plezier maken zijn maar ook het werken aan leiderschapskwaliteiten binnen de groep.

Op elke locatie

Wij voeren al onze activiteiten op locatie uit. Dit betekent dat wij onze materialen en enthousiaste instructeurs meebrengen naar iedere gewenste locatie. Van het strand van ‘s-Gravenzande tot de feestweek van De Lier of misschien zelfs in jouw achtertuin.

Openingstijden

Brink Outdoor is het hele jaar open voor reserveringen.
Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Brink Outdoor. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  wit plastc bakje met een frietje met ketchup en uitjes tijdens een rondvaart door het Westland

  Rondvaartbedrijf De Gantel

  In onze escaperooms staat een calamiteit centraal. Van het ontsnappen van gevaarlijke stoffen tot explosies. Op deze manier kan je gezinsuitjes, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, teambuilding of communicatietraining direct in de praktijk brengen! We hebben twee escaperooms: De Ramp en De Kwekerij.

  AC Escape

  AC Opleidingen is een opleidingscentrum met veiligheidsopleidingen voor bedrijven en particulieren. Sinds oktober 2020 hebben ze twee escaperooms ontwikkeld die passen binnen dit concept. Deze escaperooms gaan ze gebruiken in de opleidingen, maar gaan zijn ook te boeken als uitje.

  De Ramp

  In Naaldwijk heeft er een explosie plaatsgevonden. Veel panden in de omgeving zijn beschadigd en er zijn veel slachtoffers te betreuren. De hulpdiensten zijn in grote getalen aanwezig. Het laboratorium in Naaldwijk is ook beschadigd en de situatie aldaar is kritisch. In het laboratorium ligt een vaccin voor een ziekte en dit vaccin moet veilig gesteld worden. Het is dus van groot belang dat binnen afzienbare tijd de situatie in het lab onder controle komt en het vaccin aan de koerier wordt meegegeven.

  Er wordt een beroep gedaan op jou als burger om naar het lab te gaan en het vaccin binnen een uur aan de koerier mee te geven!

  De Kwekerij

  Het begint allemaal met een buurjongen die tijdens een potje voetbal zijn bal per ongeluk over de schutting bij meneer Zwinkels schopt. De jongen roept en klopt op de deur van meneer Zwinkels, maar hij krijgt geen reactie. De jongen denkt dat er iets ergs is gebeurd met meneer Zwinkels en vraagt jullie om hulp. Aan jullie de taak om te kijken hoe het met meneer Zwinkels gaat en om de bal terug te halen…

  Je gaat naar binnen en komt in de tuin van meneer Zwinkels terecht. Al snel kom je erachter dat meneer Zwinkels niet is wie hij lijkt… kom jij weer zo snel mogelijk naar buiten?

  Escaperoom reserveren

  Beide escaperooms zijn het leukst van 4 – 6 personen vanaf 12 jaar. Na overleg zijn kleinere groepen of jongere deelnemers ook denkbaar.
  Reserveren via 0174-643215. Eventueel ook op zondag open.

  Binnenkort kan je deze spannende Escaperoom boeken. Meer informatie volgt!

  Openingstijden

  Rondvaartbedrijf De Gantel verzorgt op verschillende data rondvaarten. Bekijk de website voor de mogelijkheden.
  Op zondag vaart De Gantel niet.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Rondvaartbedrijf De Gantel. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


   bijzonder team medewerkers van Lunchroom Bijzonder in het Westland

   Lunchroom Bijzonder

   Een bezoek aan Bijzonder in De Lier is altijd een klein feestje!

   Lunchroom Bijzonder

   Wat maakt Bijzonder zo bijzonder? Deze lunchroom is anders dan andere. Ze werken samen met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen ze deelnemen aan de maatschappij.

   Bij Bijzonder vinden ze het belangrijk dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien binnen een veilige en plezierige werkomgeving. Ze kunnen zich ontwikkelen in een winkel setting, in de dagbesteding, in de keuken en/of de bediening in de lunchroom en op het terras.

   Van maandag tot en met vrijdag bereiden en serveren ze vol enthousiasme heerlijke huisgemaakte lunchgerechten. Daarnaast werken ze met verse lokale producten om hun specialiteiten nog lekkerder te maken.

   Je kunt terecht voor koffie/thee, gebak, ontbijt, uitgebreide lunch, zakelijke lunch of vergadering. Of maak gebruik van de broodjesservice, waarbij je verse lunchgerechten op je werkplek of thuis kunt laten bezorgen in regio Westland en Schipluiden.

   Cadeauwinkeltje

   Lunchroom Bijzonder is uitgebreid met een bijzonder cadeauwinkeltje. Hier verkopen ze zelfgemaakte hippe cadeautjes voor vriendelijke prijsjes. Alle cadeautjes worden in de eigen dagbestedingsruimte ‘Bijzonder atelier’ gemaakt.

   Het Bijzonder winkeltje is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

   Lunchroom Bijzonder is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

   Openingstijden

   Bijzonder is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

   Op zaterdag en zondag uitsluitend geopend voor groepsreserveringen vanaf 20 personen.

   Verstuur een e-mail

   Verstuur een mail naar Lunchroom Bijzonder. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


    Syl's Puur Genieten

    Syl’s Puur Genieten

    Syl’s Puur Genieten produceert ambachtelijke, huisgemaakte en smaakvolle streekproducten.

    Te denken valt aan (h)eerlijke fruitjams, chutneys, 100% pure sappen, curds, pasta- en dessertsauzen, soepen, Westlandse eierroom, Westlandse chocolade eierroom en Westlandse boerenjongens. Per seizoen varieert het assortiment.

    Syl’s Puur Genieten producten zijn op ambachtelijke wijze huisgemaakt en bevatten geen kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- of smaakstoffen. De producten bevatten liefst zo min mogelijk toegevoegde suiker. Ook wordt er gewerkt met onbespoten en milieubewust geteeld fruit en groente van eigen bodem en ingrediënten uit de streek.

    Lekker uit de streek

    Fietstochten

    Zin in een actieve, geheel door ons verzorgde gezellige dag met uw partner, gezin, buren, familie, bedrijf of vrienden? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. We kunnen “de boer op”, maar ook “ff tuinen”. U komt op plekken waar u anders nooit komt en de innerlijke mens zal het aan niets ontbreken! De fietstochten zijn ongeveer 25 kilometer.  Incl. boerenlunch, picknick onderweg en afsluitende bbq incl. drank.

    Openingstijden

    Vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.
    Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

    Verstuur een e-mail

    Verstuur een mail naar Syl’s Puur Genieten. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

     Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


     Bar restaurant twee dames achter de bar non de lier

     NON

     In de NON Bar kun je terecht voor een heerlijke kop koffie, huisgemaakte taart, ontbijt, lunch of borrel. Alles wordt vers bereid en er wordt met zoveel mogelijk producten uit het Westland gewerkt.

     NON

     Iets te vieren? Van bruiloften, tot vergaderingen, bedrijfsfeesten, verjaardagen en jubilea. Wij zijn erbij! Zo maken we event concepten van A-Z en verhuren we de NON bar voor feestjes buiten openingstijden.

     Foodtruck

     Ook hebben wij een eigen foodtruck; SHACK, die ingezet wordt op feestjes en partijen. Vanuit hier serveren we de lekkerste koffies, borrels, diners en lunches.

     Webshop

     En als je hapjes zoekt voor catering, kun je deze eenvoudig via onze webshop bestellen.

     De gast voorop

     Bij alles wat we doen staat de gast voorop: wij willen jou altijd verwonderen. We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit en altijd iets extra’s te bieden, of te werken met streekproducten.

     Tot snel!

     NON is toegankelijk voor rolstoelen en heeft geen invalidentoilet.

     Openingstijden

     Maandag t/m zaterdag: 08.30 – 17.30 uur
     Zondag: 09.30 – 17.30 uur

     Verstuur een e-mail

     Verstuur een mail naar NON. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

      Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


      leeg interieur van eetcafé de Witte in de Lier met mozaiekvloer en bar en tafels

      Eetcafé de Witte de Lier

      Bij Eetcafé de Witte in de Lier kun je traditioneel lunchen, een hapje eten, genieten van de mooiste speciaalbieren of gezellig borrelen!

      Eetcafé de Witte de Lier

      Sinds juni 2016 heeft Eetcafé de Witte haar tweede vestiging geopend in de Lier. Gelegen aan diverse wandel en fiets routes is de Witte de ideale stop voor een kop koffie met gebak of heerlijke lunch. Met traditionele gerechten op de menukaart is er keuze genoeg voor jong en oud. De sfeer binnen het eetcafé is ongedwongen, informeel en laagdrempelig. Je stapt er makkelijk even binnen voor een betaalbare maaltijd. Op het ruime overdekte en verwarmde terras kunt u genieten van een hapje en een drankje. Tevens hoef je tot 8 personen niet te reserveren en kun je gewoon binnen lopen.

      Eetcafé de Witte, tijd voor gezelligheid!

      Speciaalbieren

      Voor de echte bier liefhebber hebben we met meer dan 25 speciaalbieren keuze in overvloed! Een echte aanrader is dan ook de High Beer waar een selectie van het assortiment voorbij zal komen.

      Bekijk een sfeervideo!

      Openingstijden

      Dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur. Vrijdag en zaterdag is het eetcafé tot 00.00 uur open. Maandag is het café gesloten.

      Verstuur een e-mail

      Verstuur een mail naar Eetcafé de Witte de Lier. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

       Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


       meterslange houten werkbank in Museum De Timmerwerf in het Westland

       Museum De Timmerwerf

       Neem een kijkje in de eeuwenoude timmerzaak van Jacob Pouwelszoon bij Museum de Timmerwerf en roep herkenning en gevoelens van nostalgie op.

       Geschiedenis

       De Timmerwerf is gehuisvest in een prachtig historisch pand, waarin sinds 1642 onafgebroken een timmerzaak is geweest. Delen ervan gaan zelfs terug tot het eerste kwart van de vijftiende eeuw, toen hier het ’Leien Huis’ stond. Na de restauratie in 1999 was de bestemming van het gerestaureerde pand duidelijk: een timmermuseum!

       Museum de Timmerwerf

       Een historische beleving

       De werkplaats is zoveel mogelijk intact gelaten, waardoor het voor de bezoeker lijkt of de timmerman even weg is. Op de voorzolder liggen veel eeuwenoude en authentieke gereedschappen en is sinds kort helemaal vernieuwd. Er is een geluid en lichtshow. Die je neemt je mee terug in de tijd en met beeld en geluid ervaar je hoe de timmerlieden hun vak uitoefenden. Er is veel achtergrondinformatie te vinden, zoals oude foto’s, filmpjes en kaarten. En kinderen kunnen met schaalmodellen aan de gang en ervaren hoe deze apparaten vroeger werkten.
       Opmerkelijk zijn een heel oude draaibank en mallen voor schoepen in molens, waaruit blijkt dat vanuit de Timmerwerf ook molens werden onderhouden, minstens acht stuks. Bovendien kun je een kijkje nemen in de achterliggende woning met de huiskamer met bedsteden, de kelder, de nostalgische keuken en de bijkeuken. Dit is in de stijl van 1900 ingericht toen het laatste gezin er woonde.

       Wisselexposities

       Op de grote zolder worden wisselexposities gehouden, waardoor het museum voor de bezoekers steeds iets nieuws te bieden heeft. De thema’s zijn zeer uiteenlopend en kunnen gerelateerd zijn aan het timmervak of de geschiedenis van De Lier, maar zij bestrijken ook heel andere verrassende gebieden. Bekijk de expositie in onze agenda.

       Rondleidingen zijn mogelijk.

       Museum De Timmerwerf is toegankelijk voor rolstoelen, heeft een traplift naar de expositieruimtes boven en heeft een invalidentoilet.

       Openingstijden

       Elke zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
       (groepen op aanvraag)

       Verstuur een e-mail

       Verstuur een mail naar Museum De Timmerwerf. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

        Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


        de bongaard westland lunch diner restaurant groene bar met planten

        De Bongaard

        Mike & Irene maken voormalige theetuin speciaal!

        De Bongaard

        De Bongaard is op en top thuiskomen in De Lier. Waar vroeger de timmermannen druk waren met hun ambacht, geniet je nu onze heerlijke koffie, thee, lunch of borrel en high tea/wine aan de Hoofdstraat 63a in De Lier.

        Mike & Irene staan sinds het begin van 2023 voor je klaar met nog meer nieuws voor genieters. Van private dineren in De Bongaard tot feestjes en ‘chill out zondagen’.

        Van lunch tot private diner

        Met onze wisselende boterhammen en warme en koude lunchgerechten is er voor ieder wat wils in De Bongaard. We zijn vanaf 10:00 uur geopend voor lunch en serveren je veel lekkers met lokaal geproduceerde groenten en ingrediënten.

        Een middag genieten van onze uitgebreide high tea – geserveerd in vier gangen. Geniet van onze chefsoep, open sandwich, huisgemaakte zoetigheden en heerlijke kwarkbol Dat is de high tea in De Bongaard. Vanaf twee personen te reserveren!

        Bij ons in De Bongaard kan je terecht voor private dining. Wij koken voor gezelschappen vanaf 18 tot 45 personen. Jullie dineren helemaal privé en dus is er alle aandacht voor het gezelschap. Of het nou gaat om een groep managers of een familiegezelschap. We maken in overleg een menu, welke natuurlijk onder genot van een aantal heerlijke wijnen opgediend wordt in De Bongaard.

        Vers & vegan

        De Bongaard staat in het teken van vers en vegan, maar ook vleesfans zijn van harte welkom voor een aantal unieke biologische vleesgerechten. Veel producten worden van lokale telers gehaald en de gerechten zijn elk seizoen weer anders. Zo geniet je altijd van het beste in elk moment van het jaar.

        Over Mike & Irene

        Het begon met een droom. Een droom om samen te ondernemen. Mike van Rheenen en Irene Huisman zijn samen een echt horecakoppel. Mike is al 20 jaar werkzaam als kok. Irene is sommelier en barista en werkt al 15 jaar in de bediening. Samen startten ze in 2020 om hun droom uit te laten komen en sinds 2023 zijn ze trotse eigenaars van De Bongaard. Mike en Irene heten iedereen van harte welkom in De Lier! Met een nieuwe kaart, een nieuw interieur en verrassende activiteiten blijft De Bongaard een unieke plek waar iedereen welkom is.

        Openingstijden

        Geopend van dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.00 uur en vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur.

        Verstuur een e-mail

        Verstuur een mail naar De Bongaard. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

         Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


         gele rondvaartboot van Rondvaart Westland in het westland

         Rondvaart Westland

         De schippers Van den Bos van Rondvaart Westland kunnen je veel vertellen over de glastuinbouw en alles wat daar mee te maken heeft.

         Jan en Johan, vader en zoon, hebben een passie voor het Westland en een passie voor boten. Daarom besloten ze de toerist al varend kennis te laten maken met de historie, de groene polders en de ultramoderne glastuinbouw van het Westland.

         Routes

         Jan en Johan hebben vele uitgestippelde routes voor je klaar, zodat er voldoende keus is. De routes kunnen 2 uur duren, maar je kunt ook kiezen voor 4,5 uur varen. Tussenstops zijn ook mogelijk. Bovendien zijn de routes met een activiteit te combineren. Denk aan varen en radijsjes proeven, poldervaren en druiven eten of een rondvaart door ‘de tuin van Europa’ waarbij ontdekt wordt wat de streek te bieden heeft. Neem gerust eens contact op.

         Boten

         Rondvaart Westland beschikt over een aantal boten van verschillende omvang en capaciteit (12 tot 50 personen). Voor elk gezelschap een boot! In 1986 kocht vader Jan de ‘Westlander’, waarmee hij samen met zijn zoon Johan de rondvaarten voortzet. Daarna kochten ze de ‘Kagenaar’, een boot die vroeger gebruikt werd voor het vervoer van mest, riet en hooi voor de boeren in Midden- Delfland. De Neptunus is een met plexiglas overdekte boot. Deze rondvaartboot is jaarrond geschikt voor onze langere vaartochten naar de omliggende steden, zoals Den Haag en Delft.

         Openingstijden

         Bekijk de vaaragenda via de website van Rondvaart Westland. In overleg zijn ook andere opstapplaatsen mogelijk.

         Verstuur een e-mail

         Verstuur een mail naar Rondvaart Westland. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

          Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


          rondvaartboot van Rondvaartbedrijf de gantel vaart langs glazen kassen in het westland

          Rondvaartbedrijf de Gantel

          Dit familiebedrijf laat je graag zien hoe mooi Westland vanaf het water is. Daarbij vertellen zij een stukje historie, want wist je dat in het gebied de Gantel vroeger alle aan- en afvoer van producten en grondstoffen over het water per boot ging?

          De Gantel

          De Gantel – vernoemd naar een riviertje in Poeldijk – heeft vier platbodems speciaal voor dit gebied gebouwd. Ze zijn geschikt voor de ondiepe vaarten, maar ook voor de laagste bruggetjes, het dak van ieder schip kan gewoon zakken.

          Ontdek het Westland vanaf het water!

          Boten

          Rondvaartbedrijf de Gantel heeft vier boten, in de volksmond ook wel ‘schuiten’ genoemd. Deze schuiten zijn geschikt voor de ondiepe vaarten en lage bruggetjes in Westland en kunnen 25 tot 60 personen vervoeren. Bovendien zijn de boten rolstoelgeschikt, voorzien van toiletten en een overkapping. Bij mooi weer kan alles open.

          Arrangementen

          Dit rondvaartbedrijf biedt verschillende groepsarrangementen aan, variërend van alleen een rondvaart tot een compleet dagprogramma waarbij u bijvoorbeeld op bezoek gaat bij een tuinder. De nummer één onder de arrangementen is ‘rondje varen, frietje eten’. Maar voor elke doelgroep kan er een arrangement op maat worden gemaakt.

          Activiteiten

          Er staan ook een aantal individuele rondvaarten op het programma. Wat dacht u van een rondvaart met een workshop fotograferen of bloemschikken?

          Bijzonderheden:
          Een aantal boten van Rondvaartbedrijf de Gantel is rolstoelgeschikt (Nieuwe Gantel en Gantel 2).

          Openingstijden

          Op afspraak. Zondag gesloten.

          Verstuur een e-mail

          Verstuur een mail naar Rondvaartbedrijf de Gantel. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

           Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen