Herfstvakantie 2023 in het Westland

foto: Bezoek Westland

Dit zijn de leukste uitjes in het Westland voor tijdens de herfstvakantie!

Herfstvakantie saai? Nee, niet in het Westland. Je kan elke dag iets anders doen. Zwemmen, spelen, film kijken of naar het museum? Maak de dag compleet met pizza of pannenkoeken!

3x doen in de herfstvakantie

Dit zijn 3 superleuke herfstvakantie uitjes! Wat staat er bij jou op één? Bioscoop, fruit plukken of mee met de Westland Safari? Een middagje film met een bak popcorn in Westland Theater de Naald is natuurlijk altijd een feestje, weet jij al welke film je kiest? Ga je liever zwemmen met de kinderen, dan zijn er leuke binnenzwembaden in het Westland en voor de echte bikkels kan je altijd nog zwemmen in zee. Of ga mee met de laatste rit van de Westland Safari (op 25 oktober).

grote zaal met rode pluche stoelen van WestlandTheater de naald in het westland

WestlandTheater de Naald

Beste kleine theater van Nederland en dé plek waar cultuurliefhebbers elkaar vinden.

Read More

jongetje zwemt in zwembad De Boetzelaer tijdens een zwemles in het Westland

Zwemmen in het Westland

Geniet van de vele zwemmogelijkheden tijdens je dagje weg of vakantie in het Westland.

Read More

Van leuke dingen doen, krijg je trek!

Begin je herfstvakantie goed met de beroemde spareribs van Bistro De Herberg. Kies voor de Family Box voor 4 personen voor het hele gezin en in de herfstvakantie krijg je bij elke familiebox een overheerlijk zakje huisgemaakte brownie’s! Of geniet in de maand oktober van een prachtig menu bij Triptyque met al het moois wat de herfst te bieden heeft! Uiteraard geheel volgens hun 80/20 filosofie, lokaal en duurzaam. Of geniet van een bomvol brunch plateau en unlimited prosecco, champagne cassis- thee of lemonade bij Non bar | shop | events.

NON De Lier

NON | BAR | SHOP | EVENTS

Van brunch, lunch en borrelen tot een feestje vieren: bij NON kan het allemaal. Deze gave hotspot in De Lier zorgt er altijd voor dat je even op “mini-vakantie” bent.

Read More

spareribs op tafel met frietjes en een flesje bier en een glas witte wijn op een bruine tafel bij Bistro De Herberg in het Westland

Bistro De Herberg

De Herberg is een moderne bistro te ’s-Gravenzande, geroemd om onder andere de spare-ribs, steak en biefstuk van de watergrill.

Read More

herfstmenu Triptyqie 2023 in Wateringen in het Westland

Restaurant Triptyque

Restaurant Triptyque in Wateringen wordt gerund door Niven en Virginie. Chefkok Niven Kunz is een echte groentechef. Met passie voor lokale Westlandse producten en duurzaamheid tovert hij de meest prachtige gerechten. Een must-visit in het Westland!

Read More

zonneharpen bos staelduinse danny taheij

Natuur- en recreatiegebieden

Op verschillende plekken in het Westland kun je recreëren in het groen of aan het strand. Heerlijke plekken voor een wandeling en tijdens ieder seizoen weer anders.

Read More

Familiepret

Dit zijn allerlei leuke gezinsuitjes in het Westland die je het hele jaar kunt doen!

Familieuitjes

Lekker leuke dingen doen!

Waar heb jij deze herfstvakantieweek zin in? Ga je met je opa of oma lekker op pad voor een herfstwandeling in het Staelduinse Bos? Bij Villa Ockenburg hebben ze in de herfstvakantie weer een leuke extra activiteit, nl. bosbingo met pannenkoeken versieren. En daarnaast is ook hun kabouterpad nog steeds te lopen met een kaboutertasje. Bij woonzorgpark Het Westerhonk ben je welkom om alle leuke dieren te komen aaien, zoals de nieuw bok en de geiten. Of ga op pad met de boswachters van Polanen en ga paddenstoelen zoeken.

zonneharpen bos staelduinse danny taheij

Het Staelduinse Bos

Kom genieten van 95 hectare bos op de rand van het Westland en Hoek van Holland. Een bos met een bijzondere geschiedenis en educatief bezoekerscentrum.

Read More

landgoed villa ockenburgh bezoek westland diner unieke locatie

Villa Ockenburgh

Villa Ockenburgh is een uniek! Geniet van een diner met lokale producten in het restaurant of kom met je gezin naar de nabijgelegen Kas voor een uitgebreide lunch.

Read More

jonge vrouw met geit bij Het Westerhonk in het Westland

Het Westerhonk / Restaurant Samen

In de groene omgeving van Het Westerhonk is van alles te doen en te beleven. Kom naar de natuurspeeltuin, Restaurant Samen, Duinboerderij Willemshoeve of belevingstuin de Bosroos.

Read More

Drie bordjes met koffie en verschillende koekjes en cakes bij Koffiehuis bij de buren in het Westland

Leuke lunchrooms

Heb je lekkere trek en zin om op een leuk plekje af te spreken voor de lunch? Bekijk dan deze tips voor de leukste lunchrooms in het Westland. Het ene plekje in het centrum van De Lier, de ander verborgen tussen de kassen of in het kleinste dorp van Nederland: 't Woudt.

Read More

Muziek in De Cultuurschuur

In deze week zijn er optredens van leuke bands in De Cultuurschuur: Group Go en TiePies. Kijk voor meer info in de agenda.

Heerlijke strandwandeling

Het strand is altijd een fijne plek om te zijn, ook in de herfstvakantie. Maak deze week een heerlijke strandwandeling en ga daarna lekker iets eten en drinken in één van de gezellige dorpskernen van het Westland.

Strandwandeling

Nothing found.