gezinnen aan tafel bijThe Vineyard tijdens een lunch

The Vineyard

Op de grens tussen Monster en ’s-Gravenzande, direct grenzend aan het Zuid-Hollands duingebied, verschijnt een herkenbaar glazen pand met een ruime tuin, waarin zeven druivenserres staan.

The Vineyard

The Vineyard is een plek om samen te zijn. Om samen te spelen. Om samen te werken. Om samen te eten. Om samen de prachtige druiven te zien groeien. Deze ontmoetingsplek is perfect voor alle doelgroepen, van jonge gezinnen tot wandelende ouderen. Er is ruimte om mooie gesprekken te voeren, met elkaar te zijn en om met elkaar in verbinding te komen. Het is een plek met een bijzonder verhaal, een verhaal vol van geloof.

Lunchroom

Je bent van harte welkom voor een kop koffie, lunch of een borrel in het groot opgezette restaurant. Proef van de gerechten op de lunchkaart en geniet van het uitzicht vanaf het terras. Voor de kinderen is er een binnenspeelplek, waar je als ouders zicht hebt vanuit het restaurant. Om verbonden te zijn met de omgeving, wordt bij voorkeur gewerkt met Westlandse producten. Zo werkt The Vineyard o.a. samen met zorgbakkerij Het Blauwe Hek en met lokale kwekers.

Feestjes en zaalverhuur

Heb je iets te vieren? Of wil je een workshop of lezing organiseren? In The Vineyard is er ruimte voor evenementen tot 100 personen. De zaal heeft een eigen bar, een verhoogd podium en een eigen bezoekersingang. Er is ook de mogelijkheid om een vergaderzaal te huren. Zo is er een ruimte ingericht voor vergaderingen en overleggen tot ca. 30 gasten. De zaal heeft een eigen beamerscherm voor presentaties, voldoende tafels en stoelen en een prachtig uitzicht over de Westlandse kassen en duinen.

Druivenkwekerij

Gedwongen door concurrentie en hoge arbeidskosten stopten de meeste druivenkwekers in de jaren 60 met de teelt die ooit kenmerkend was voor het Westland. In The Vineyard worden de druiven nog steeds met veel liefde en aandacht geteeld door een grote groep vrijwilligers. In de zeven traditionele druivenserres hangen diverse druivensoorten, waaronder de Frankenthaler, Muscaat en Alicante. Ben je benieuwd hoe de druiven eruit zien en hoe ze proeven? Kom langs en krijg een rondleiding!

Sociaal betrokken

The Vineyard is sociaal betrokken bij het Westland. In het restaurant werken zij daarom samen met de deelnemers van Adore Dagbesteding: “Wij bieden dagbesteding aan mensen met een lichamelijke- en verstandelijke beperking. We willen de deelnemers zinvol en leuk werk aanbieden waarbij hun talenten het best tot hun recht komen. Wij vinden het ontzettend waardevol dat zij zichtbaar zijn in de maatschappij.” U kunt de deelnemers aan het werk zien in het restaurant maar ook daarbuiten. Doordat The Vineyard een grote ruimte biedt kunnen alle deelnemers datgene doen wat het beste bij hun past.

Jeugd

Ook is er liefde en aandacht voor jongeren. Samen met jeugd van 12 tot 18 jaar uit het Westland wordt gewerkt aan een eigen ruimte met een eigen ingang. Hier kunnen zij samen eten en elkaar ontmoeten, maar ook gewoon zijn zonder verplichtingen. Hiermee creëren zij samen een plek waar jeugd zich thuis mag voelen en lol kunnen hebben. Help je mee om de jeugd in het Westland een thuis te bieden?

Openingstijden

The Vineyard is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar The Vineyard. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  sahara stay camping westland vlugtenburg zuid holland kamperen safaritent nederland

  Sahara Stay

  Een verblijf vol verhalen, dat ga je gegarandeerd meemaken als je verblijft op Sahara Stay. Op loopafstand van slag Vlugtenburg vind je een plek om een unieke vakantie te beleven.

  Sahara Stay

  Wanneer je door de poort van Sahara Stay stapt en he terrein oploopt waan je jezelf in een Oosterse wereld. Geuren van Marokkaans eten komen je tegemoet, de vrolijke kleuren naderen en het kampvuur staat alvast aan. Op het park slapen de gasten in Saharatenten. Dit zijn luxe ingerichte tenten, ook wel glamping tenten. Deze tenten zijn ook volledig ingericht in Marokkaans thema.

  Een totaal concept

  Sahara Stay is een totaal concept voor gasten die opzoek zijn naar een unieke vakantie, gasten die veel buiten bezig willen zijn en openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten. Gezinnen met kinderen, stellen, vriendengroepen, bedrijven en scholen komen hier om hun eigen verhaal te creëren.

  Wanneer je verblijft op Sahara Stay slaap je niet alleen in een Saharatent, je kunt ook deelnemen aan allerlei activiteiten. Activiteiten om volledig tot rust te komen, maar ook activiteiten waarbij je nieuwe dingen kunt leren. Dit is de perfecte combinatie tijdens de vakantie!

  Activiteiten

  Gasten kunnen genieten van activiteiten op het park en in de buurt van het park. Op het park kan er bijvoorbeeld genoten worden van massages, er kan een duik genomen worden in de hottub en er kan gezongen worden rondom het kampvuur. Ook kunnen gasten zichzelf uitdagen en een ijsbad training volgen, via de methode van Wim Hof.

  Om het park, op het strand om precies te zijn, vinden ook leuke activiteiten plaats, zoals surflessen van Dutch Surf Academy. Al met al een unieke ervaring voor iedereen die dat wil!

  Openingstijden

  Sahara Stay is in de zomervakantie een week te boeken. Buiten de zomervakantie zijn lange weekenden en midweken boekbaar, en kunnen er verblijven op maat worden samengesteld.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Sahara Stay. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


   Stichting Stelling 33 - Bunker

   Stichting Stelling 33 - Bunkers in het Westland

   In het Westland liggen ze soms wat verloren en verborgen in het landschap: bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Waarom liggen ze uitgerekend daar en wat zijn de verhalen erachter?

   
Stichting Stelling 33

   Stichting Stelling 33 geeft het erfgoed van de Atlantikwall met vernieuwende concepten betekenis. Dit doet de stichting door zowel bunkers als het landschap te ontwikkelen, samen met kunstenaars, architecten, ontwerpers, ecologen en onderzoekers. Zo wordt een van de meest tastbare herinnering uit de Tweede Wereldoorlog beter zichtbaar en in een hedendaags perspectief geplaatst.

   Twee bunkers

   In het Westland beheert de stichting twee stellingen (bunkers): Stelling 46 en Stelling 34, beide onderdeel van het voormalige landfront van de Vesting Hoek van Holland. Hier heeft Stichting Stelling 33 met ruimtelijke ingrepen de herkenbaarheid van het verhaal in het landschap vergroot.

   Stelling 46

   Stichting Stelling 33 adopteerde Stelling 46 (Widerstandsnest 46) in 2020 van de gemeente Westland en hier is het landschap voor de helft hersteld. Dit nieuwe landschap refereert nu naar zowel de situatie tijdens als na de oorlog. Tijdens de werkzaamheden kwam ook onder het maaiveld een ‘weggewerkte’ mortierbunker tevoorschijn. Deze is met een grote kraan op het nieuwe landschap teruggeplaatst.

   In de munitiebunker is een expositie te zien met het thema ‘Breekbaar Landschap’. Ook vaart er tijdens een ‘Open Stelling’ een pendeldienst over delen van de oude tankgracht naar Stelling 34.

   Stelling 34

   Stichting Stelling 33 adopteerde Stelling 34 van het Hoogheemraadschap van Delfland. Hier zijn met een ruimtelijke ingreep de oorspronkelijke loopgraven weer zichtbaar gemaakt door deze terug te maaien in het graslandschap. Deze ‘groene loopgraven’ vormen nu wandelpaden die de twee bunkers weer met elkaar verbinden. 
De bunker is alleen geopend tijdens ‘Open Stelling’ vanaf Stelling 46 met een pendeldienst over delen van de oude tankgracht.

   In de bunkers hangen objecten die inzicht geven in luchtfotografie door de Engelse Royal Air Force (RAF). Ook wordt het verhaal verteld van de ‘5 hanen boerderij’. Deze boerderij mocht in het schootsveld van de stelling aan de overzijde van de tankgracht blijven staan. Naar verluidt in ruil voor 5 hanen. Ook draagt de boerderij een bijzonder verhaal over desertie en onderduiken.

   Bezoek de Stellingen

   Tijdens ‘Open Stelling’ zijn beide bunkers geopend en verbonden met een pendeldienst over delen van de oude tankgracht.

   In de bunkers is de expositie ‘Breekbaar Landschap‘ te zien. Hiermee wordt het verhaal verteld over het Westland dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd doorkliefd met een 11 kilometer lange tankgracht.

   Unieke overnachting

   Een voormalige Duitse telefoonbunker uit 1943 is getransformeerd tot een prachtig verblijf voor twee volwassenen en twee kinderen, genaamd Cocondo. Geniet van een unieke overnachting middenin de natuur. Je slaapt hier letterlijk onder het leefgebied van o.a. de vos, marter, rugstreeppad, zandhagedis en zeldzame nauwe korfslak.

   Wij zetten ons sinds 2013 in voor het behoud en de ontwikkeling van militair erfgoed en landschap. Met als doel een van de meest tastbare herinneringen uit de militaire geschiedenis in een hedendaags perspectief te plaatsen. Je bijdrage komt ten goede aan Stichting Stelling 33 en een deel schenken we aan Stichting Het Zuid-Hollands Landschap. Zodoende draag je met je verblijf automatisch bij aan de instandhouding van zowel erfgoed als natuur.

   Openingstijden

   Bezoek de bunkers tijdens de Open Dagen of andere evenementen. Houd onze agenda in de gaten!

   Verstuur een e-mail

   Verstuur een mail naar Stichting Stelling 33 – Bunkers in het Westland. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


    spareribs op tafel met frietjes en een flesje bier en een glas witte wijn op een bruine tafel bij Bistro De Herberg in het Westland

    Bistro De Herberg

    De Herberg is een moderne bistro te ’s-Gravenzande, geroemd om onder andere de spareribs, steak en biefstuk van de watergrill.

    Bistro De Herberg

    Bistro de Herberg wordt sinds 2007 gerund door twee enthousiaste ondernemers: chef-kok Robert van Triet en gastvrouw Michelle von Oven. Robert en Michelle runnen met veel plezier deze gezellige bistro in ’s-Gravenzande. Met hun jarenlange vriendschap, zakelijke enthousiasme en het trouwe team weten zij van De Herberg een daverend succes te maken.

    Als je op zoek bent naar een gezellige plek om goed te dineren, dan ben je bij dit leuke restaurant in het Westland ‘De Herberg’ aan het juiste adres. Neem een kijkje op de website en wordt verrast door de vele leuke mogelijkheden die de Herberg kan bieden voor een gezellige avond uit of thuis!

    Openingstijden

    Het restaurant is geopend van woensdag t/m vrijdag van 16.30 uur tot gezellig.

    Afhalen kan van woensdag t/m zondag van 16.30 tot 19.30 / 20.00 uur

    Maandag en dinsdag is de bistro gesloten.

    Verstuur een e-mail

    Verstuur een mail naar Bistro De Herberg. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

     Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


     glow in the dark bowlingbaan in een metalen loods met fel gekleurde bowlingballen in entertainment center The City in het Westland

     The City Food & Fun

     The City ‘Food & Fun’ is het grootste all-in-one Entertainment Center van Zuid-Holland. Voor elke groep en elke gelegenheid zijn er spectaculaire activiteiten te vinden in het filmdecor van The City.

     The City ‘Food & Fun’

     Voor ‘food & fun’ kom je naar The City, de meest spectaculaire stedentrip die je ooit zult maken.

     Versla elkaar op de unieke minigolf in ons stadspark. In de metro van The City, kun je bowlen met spectaculaire special effects. Speel een potje Jeu de Boules of kijk hoe vaak je elkaar kunt raken tijdens lasergamen. Overal in The City zijn prachtige decors te vinden voor unieke foto’s zodat jullie trip naar The City voor eeuwig vastgelegd kan worden.

     Jouw personeelsfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of kinderfeestje wordt gegarandeerd een groot succes. Profiteer van Combi Deals, dus combineer activiteiten, reserveer een tafel in de horeca en zij regelen het ultieme uitje in The City!

     Voor feesten en uitjes van groepen groter dan twintig maken ze graag een arrangement op maat. Mail je wensen en ontvang binnen 24 uur een offerte.

     The City Food & Fun is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

     Openingstijden

     Dinsdag: 17:00 – 22:00 uur
     Woensdag: 13:00 – 22:00 uur
     Donderdag:  17:00 – 22:00 uur
     Vrijdag: 14:00 – 22:00 uur
     Zaterdag: 12:00 – 22:00 uur
     Zondag: 12:00 – 22:00 uur

     Maandag gesloten

     Verstuur een e-mail

     Verstuur een mail naar The City Food & Fun. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

      Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


      eigenaren Kaspar Hamminga & Erik Ringelberg op de foto met surfplanken in de hand voor hun surfschool Dutch Surf Academy op het strand in het Westland

      Dutch Surf Academy

      De surfschool van Nederlands surfkampioenen!

      Dutch Surf Academy

      Erik Ringelberg en Kaspar Hamminga zijn professionele surfers en gecertificeerde surfcoaches. Samen zijn zij de trotste eigenaren van Dutch Surf Academy. Tussen de kustplaatsen Hoek van Holland en ’s-Gravenzande ligt het mooie en rustige strand Vlugtenburg. Dit strand is een echt surfwalhalla en hier bevindt zich dan ook surfschool Dutch Surf Academy.

      

Iedereen kan leren surfen!

      Iedereen kan daar op een veilige en plezierige manier leren golfsurfen, ongeacht je leeftijd. Met een beetje doorzettingsvermogen en de juiste tips sta je binnen no-time voor het eerst op dat surfboard. En dat is een moment dat je nooit gaat vergeten! Dutch Surf Academy biedt een uitgebreid assortiment aan surflessen aan. Zo verzorgen ze reguliere surflessen, groepslessen, privé surflessen, SUP-lessen, surfkampen en dagkampen.

      Verhuur

      Daarnaast verhuren ze bodyboards en SUP- en surfmaterialen.

      Openingstijden

      De surfschool is van april tot en met oktober dagelijks geopend. Bij twijfel kun je even bellen of WhatsAppen.

      Verstuur een e-mail

      Verstuur een mail naar Dutch Surf Academy. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

       Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


       wit plastc bakje met een frietje met ketchup en uitjes tijdens een rondvaart door het Westland

       Rondvaartbedrijf De Gantel

       In onze escaperooms staat een calamiteit centraal. Van het ontsnappen van gevaarlijke stoffen tot explosies. Op deze manier kan je gezinsuitjes, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, teambuilding of communicatietraining direct in de praktijk brengen! We hebben twee escaperooms: De Ramp en De Kwekerij.

       AC Escape

       AC Opleidingen is een opleidingscentrum met veiligheidsopleidingen voor bedrijven en particulieren. Sinds oktober 2020 hebben ze twee escaperooms ontwikkeld die passen binnen dit concept. Deze escaperooms gaan ze gebruiken in de opleidingen, maar gaan zijn ook te boeken als uitje.

       De Ramp

       In Naaldwijk heeft er een explosie plaatsgevonden. Veel panden in de omgeving zijn beschadigd en er zijn veel slachtoffers te betreuren. De hulpdiensten zijn in grote getalen aanwezig. Het laboratorium in Naaldwijk is ook beschadigd en de situatie aldaar is kritisch. In het laboratorium ligt een vaccin voor een ziekte en dit vaccin moet veilig gesteld worden. Het is dus van groot belang dat binnen afzienbare tijd de situatie in het lab onder controle komt en het vaccin aan de koerier wordt meegegeven.

       Er wordt een beroep gedaan op jou als burger om naar het lab te gaan en het vaccin binnen een uur aan de koerier mee te geven!

       De Kwekerij

       Het begint allemaal met een buurjongen die tijdens een potje voetbal zijn bal per ongeluk over de schutting bij meneer Zwinkels schopt. De jongen roept en klopt op de deur van meneer Zwinkels, maar hij krijgt geen reactie. De jongen denkt dat er iets ergs is gebeurd met meneer Zwinkels en vraagt jullie om hulp. Aan jullie de taak om te kijken hoe het met meneer Zwinkels gaat en om de bal terug te halen…

       Je gaat naar binnen en komt in de tuin van meneer Zwinkels terecht. Al snel kom je erachter dat meneer Zwinkels niet is wie hij lijkt… kom jij weer zo snel mogelijk naar buiten?

       Escaperoom reserveren

       Beide escaperooms zijn het leukst van 4 – 6 personen vanaf 12 jaar. Na overleg zijn kleinere groepen of jongere deelnemers ook denkbaar.
       Reserveren via 0174-643215. Eventueel ook op zondag open.

       Binnenkort kan je deze spannende Escaperoom boeken. Meer informatie volgt!

       Openingstijden

       Rondvaartbedrijf De Gantel verzorgt op verschillende data rondvaarten. Bekijk de website voor de mogelijkheden.
       Op zondag vaart De Gantel niet.

       Verstuur een e-mail

       Verstuur een mail naar Rondvaartbedrijf De Gantel. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

        Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


        zonneharpen bos staelduinse danny taheij

        Het Staelduinse Bos

        Het Staelduinse Bos in ‘s-Gravenzande is het grootste bos van Westland, 95 hectare groot (inclusief de weilanden).

        Het Staelduinse Bos

        Het Staelduinse Bos is een kwetsbaar natuurgebied. Het is gelegen op eeuwenoude rivierduinen, die ontstonden langs de Maas. Pas vanaf ca. 1850 groeit er bos op dit duin.

        Een wandelbos

        In het bos is fietsen en paardrijden alleen toegestaan op de Oude Hooislag, een pad dwars door het bos heen. Het is dus een heerlijk wandelbos met smalle paden, heuvelachtig en je kan er zo drie uur wandelen.

        Bunkers

        In de 2e Wereldoorlog hebben de Duitsers een flink aantal bunkers in het bos gebouwd. Nu zijn ze bij vleermuizen in gebruik als natuurlijke grotten. De bunkers zijn niet toegankelijk om verstoring van deze bijzondere dieren te voorkomen.

        Bezoekerscentrum d’Oude Koestal

        Het bezoekerscentrum in het Staelduinse Bos is het gehele jaar open op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

        In september en oktober ook op woensdag van 13:00-16:00 uur.

        Openingstijden

        Het bezoekerscentrum in het Staelduinse Bos is het gehele jaar open op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

        In september en oktober ook op woensdag van 13:00-16:00 uur.

        Verstuur een e-mail

        Verstuur een mail naar Het Staelduinse Bos. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

         Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


         oude schaatsen hangen aan een touwtje aan een paal bij het westlands Schaatsmuseum in het Westland

         Westlands Schaatsmuseum

         Het Westlands Schaatsmuseum weet alles over de historie van het schaatsen! Het museum is ontstaan uit de verzameling van oprichter Jan Verbeek.

         Geschiedenis van het Westlands Schaatsmuseum

         Het Westlands Schaatsmuseum is opgericht door Westlander Jan Verbeek uit Naaldwijk. Vele jaren heeft Jan alles verzameld wat maar te maken had met zijn grote passie schaatsen en alles rondom ijspret, zoals sleeën en andere winterse objecten. Het begon als hobby, maar naarmate de jaren vervlogen bereikte zijn verzameling een zodanige omvang dat hij moest uitkijken naar een grotere ruimte. Zijn collectie verhuisde in 2002 naar de oude stal van de monumentale boerderij “De Vlietwoning” in Naaldwijk. Op 26 mei 2009 werd helaas een deel van deze boerderij door brand verwoest. Gelukkig is een groot deel van de collectie behouden gebleven.

         Nieuwe locatie is geopend

         In het pand aan de Parallelweg 43 in ’s-Gravenzande heeft het Westlands Schaatsmuseum een nieuw onderkomen gevonden. De eerste expositie in het nieuwe museum, met als thema: “van Wim tot Jutta”, schenkt speciale aandacht aan de ’s-Gravenzandse sporthelden Wim van der Voort en Jutta Leerdam, maar ook minder beroemde schaatsers uit ’s-Gravenzande krijgen uitgebreid de aandacht.

         Een keur aan foto’s en attributen brengt het schaatsen op ’s-Gravenzands ijs, of de schaatsprestaties van ‘s-Gravenzanders, nationaal of internationaal, tot leven.

         Het museum is geopend: elke woensdagmiddag en elke eerste zaterdag en zondag van de maand van 13.00 uur tot 16.00 uur. Groepsbezoek aan het museum is mogelijk en er kan ook een presentatie in het museum of op locatie worden gegeven. Voor een spreekbeurt op school wordt eventueel materiaal of documentatie uitgeleend.

         In al deze gevallen kunt je een verzoek mailen middels onderstaand contactformulier.

         Openingstijden

         Het museum is geopend op elke woensdagmiddag en elke eerste zaterdag en zondag van de maand van 13.00 uur tot 16.00 uur.

         Verstuur een e-mail

         Verstuur een mail naar Westlands Schaatsmuseum. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

          Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


          Foto van de buiten speeltuin met glijbaan bij Eetcafé Zout van Strandpark Vlugtenburg aan de Westlandse kust

          Eetcafé Zout

          Eetcafé Zout is een nieuwe aanwinst voor het Westland. Het restaurant heeft een brede menukaart en is perfect voor jonge gezinnen en voorbijkomende fietsers. Het restaurant grenst pal tegen de duinen en ligt langs het populaire fietspad dat Hoek van Holland met Scheveningen verbind.

          Eetcafé Zout

          De nieuwe naam, Eetcafé Zout, past perfect bij het nieuwe concept van het restaurant. Zout is natuurlijk een natuurlijke smaakmaker voor eten. Niet gevreesd, ze houden bij Eetcafé Zout van gezond eten, dus je hoeft niet veel zout te verwachten in de gerechten. Het restaurant ligt op steenworp afstand van de zoute zee. Verder is het restaurant uitgegroeid tot een ware trekpleister voor jonge gezinnen. De naam is jong en hip, lekker kort en makkelijk uit te spreken (ook) door de kleine kinderen. De resultaten van de verbouwing zijn echt verbluffend. Het restaurant is een nieuwe serre en een smaakvol interieur rijker. Wat nog smaakvoller is, is de menukaart welke is samengesteld door de nieuwe chef. Het terras is compleet vernieuwd en heeft nu zonnige en gezellige zithoeken. Al met al, het is zeker de moeite waard om langs te gaan voor een bezoekje.

          Gigantische openlucht speeltuin

          Eetcafé Zout kijkt uit op een grote openluchtspeeltuin met een grote klimtoren. Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen. Is het een regenachtige dag? Dan is er ook een indoor speelruimte verbonden aan het restaurant compleet in zee thema.

          Borrelen op het terras

          Niets is zo fijn als lekker onderuitgezakt in de terraskussens zitten op een zomerse dag. Een fijne locatie, comfortabele zitplekken en goed gezelschap. Welk cruciaal item mist er dan nog…? Natuurlijk een hapje en een drankje. Hiervoor hebben ze bij Eetcafé Zout een speciale borrelkaart in het leven geroepen, inclusief allerlei verfrissende cocktails. Het restaurant heeft een ruim terras met gezellige zitplekken. De serre kan natuurlijk perfect gebruikt worden op een koudere dag óf wanneer het juist te warm is buiten en er behoefte is aan wat verkoelende airco.

          Feestjes

          Iemand jarig of een andere goede reden voor een feestje? Kom het vieren bij Eetcafé Zout. De serre, het terras of restaurant kan afgehuurd worden, zodat jullie in alle rust en ruimte een feestelijk etentje kunnen houden. Ook kinderfeestje zijn van harte welkom, want pannenkoeken versieren en urenlang speelplezier, welke kindje wil dat nu niet?

          Menukaart

          Eetcafé zout heeft een brede menukaart voor zowel lunch, diner als borrel. Voor de lunch staan er verschillende overheerlijke broodjes met huisgemaakte salades op de kaart en natuurlijk het befaamde broodje hete kip mag niet ontbreken. ‘s avonds kunnen er verschillende menu’s met bijvoorbeeld kabeljauw, spare ribs of saté besteld worden. Naast de verschillende menu’s kunnen er ook maaltijdsalades, tagliatelle met truffelroomsaus of de pannenkoeken besteld worden. Daarbij is het restaurant ook bekend om zijn rijkelijk gevulde hamburgers.

          Openingstijden

          Dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur

          Verstuur een e-mail

          Verstuur een mail naar Eetcafé Zout. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

           Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen